-Advertentie-

Deze zomerperiode publiceert Kampenonline een serie artikelen onder de titel “pijnlijke en prikkelende ervaringen”. In een eerder artikel hebben wij u gevraagd naar uw verhaal achter uw tatoeage. Hierop zijn een aantal reacties binnengekomen. Waaronder het verhaal van Natascha de Ruiter

Mijn verhaal over mijn tattoos.
Al mijn tattoos staan met een betekenis.
Mijn eerste tattoo was forever in my mind, met aan beide kanten een vlinder.
Deze tattoo staat voor mijn overleden oma’s
Deze tattoo heb ik zelf geschreven en getekend.
Ook zo mijn tattoo op mijn onderbeen/kuit deze staat voor al mijn broer broertjes en zusje.
De bovenste bloem staat voor mij die 2 blauwe voor me broer en me oudste broertje de roze daaronder voor me zusje en de onderste 2 blauwe staan voor mijn jongste 2 broertjes, zo heb ik deze tattoo ook zelf getekend..
Zo heb ik ook een aantal tattoos die staan voor mijn kinderen hun zijn me alles.
In totaal heb ik er 4 voor me kinderen.
Zo ook de namen van mijn kinderen Dylara en Djayvano.
Zo staat onder Dylara dr naam een rozenkrans die ik zelf getekend heb.
In totaal heb ik 10 tattoos en ben ik nog lang niet klaar het is echt een hobby geworden

Uw verhaal ook hier? De actie wordt verlengd! Uiterste inzenddatum 15 september

Mail een foto van de tatoeage en uw verhaal naar redactie@kampenonline.nl en maak kans op een kortingsbon van 10% voor uw volgende tatoeage gezet door Ger (Dianthus). U kunt uw foto en verhaal inzenden tot 15 september. Vrijdag 22 september wordt de winnaar bekend gemaakt.

Delen en reageren met je facebook account