Het verhaal achter uw tatoeage

-Advertentie-
logo IJsseloevers

Deze zomerperiode publiceert Kampenonline een serie artikelen onder de titel “pijnlijke en prikkelende ervaringen”. In een eerder artikel hebben we u gevraagd naar uw verhaal achter uw tatoeage. Hierop zijn een aantal reacties binnengekomen. Deze keer het verhaal van Sander Dam.

Familie, het enige in je leven wat je voor alijs bij je draagt, ouders, broers, zussen. Niet iedere familie is het gegeven om samen te leven of samen te zijn. Gelukkig bij mij wel, mijn ouders, broers en zussen zij neem belangrijk onderdeel van m’n leven. Deze tattoo staat dus ook in het teken van familie.

Mijn ouders staan bovenin, er om heen staan mijn broers en zussen. De ketting met dogtags zijn mijn namen, geboorteplaats, datum en tijd waarop ik geboren ben. Symobilisch hang ik met de ketting om mijn ouders heen, want zij staan centraal in mijn leven, en ben trots op het feit dat ik gezegend ben met zo’n familie.

Uw verhaal ook hier?

Mail een foto van de tatoeage en uw verhaal naar redactie@kampenonline.nl en maak kans op een kortingsbon van 10% voor uw volgende tattoo, gezet door Ger (Dianthus). u kunt uw foto en verhaal inzenden tot 31 augustus. Vrijdag 8 september wordt de winnaar bekend gemaakt.

Bewaren

Delen en reageren met je facebook account