-Advertentie-

Het verhaal achter uw tatoeage

Deze zomerperiode publiceert Kampenonline een serie artikelen onder de titel “pijnlijke en prikkelende ervaringen”. In een eerder artikel hebben we u gevraagd naar uw verhaal achter uw tatoeage. Hierop zijn een aantal reacties binnengekomen. Het verhaal van Roel Vos.

Voor mij heeft elke Tattoo een betekenis, op m’n linkerarm staat alles wat belangrijk is in mijn leven.

Dit Hart is bij Ger door Daisy getatoeëerd na m’n hartaanval “what doesn’t kill me makes me stronger”.

De namen van mijn kinderen en een eerbetoon aan mijn vrouw Coby, die voor mij mijn engel is, mogen ook niet ontbreken. Met mijn inmiddels overleden vader die Jager was heb ik vaak op Ganzen gejaagd, wanneer ik een koppel ganzen zie of hoor vliegen denk ik aan hem. Deze is voor mijn moeder die altijd bezig was met kleding maken. De Tekst op m’n ribben is door Ger gezet.

De laatste foto van het Yin en Yang symbool, hebben mijn vrouw en ik al meer dan 20 jaar, onze 2e trouwring.
Uw verhaal ook hier?
Mail een foto van de tatoeage en uw verhaal naar redactie@kampenonline.nl en maak kans op een kortingsbon van 10% voor uw volgende tatoeage gezet door Ger (Dianthus). U kunt uw foto en verhaal inzenden tot 31 augustus. Vrijdag 8 september wordt de winnaar bekend gemaakt.

 

 

 

Bewaren

Delen en reageren met je facebook account

3 REACTIES

Comments are closed.