Muziekles in alle rust en ontspanning

Gerry Groffen Prins ging al op jonge leeftijd op muziekles. Zij speelde daarna verschillende jaren accordeon en later elektronisch orgel. Nu geeft zij zelf les aan jong en oud.

“Altijd leek piano spelen mij leuk en 26 jaar geleden heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb een aantal jaren pianoles gehad. Een uitdaging, waar ik tot nu toe veel plezier aan heb. Op een gegeven moment kwam er een mogelijkheid om zelf les te gaan geven. Ik ben dit avontuur aangegaan en sinds 21 jaar geef ik muzikale begeleiding in huiselijke kring op de instrumenten: accordeon, keyboard en piano.

Individuele begeleiding heeft haar voorkeur: “ik heb dan volledige aandacht voor één leerling. Maar…wil je samen met familie, buur of vriend, ook dat kan. Plezier, rust en ontspanning in muziek leren spelen is mijn uitgangspunt.”

Frequentie en lestijden zijn flexibel. In de schoolvakanties is het ook mogelijk om begeleiding te krijgen.

Gerry Groffen Prins woont aan de Ganzebloem 28 in Kampen
Emal: g.groffenprins@kpnmail.nl
Telefoon: 06 5118 4935

- Advertentie ToLocal -

Heb jij leuke, ontroerende of bijzondere foto’s of filmbeelden voor ons? Of wil je ons tippen? Stuur ons een berichtje via Whatsapp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here