Hondenpoep in Kamper binnenstad blijvend probleem?

26
573

“De vervuiler betaalt?”

Heel erg goed hoef je je best niet te doen, De hondenpoep lag de afgelopen tijd in de Kamper binnenstad weer voor het oprapen. Diverse binnenstad bewoners en bezoekers schreeuwen moord en brand. “Wanneer gebeurt er nou eens iets en wordt er tegen opgetreden”

Ook op social media regent het bij tijd en wijle klachten: “Als je een hond hebt in de binnenstad van #Kampen en dat klotenbeest schijt bij iemand voor de deur dan ruim je de bende op!” Vooral in de smalle steegjes ligt het vaak bezaaid met uitwerpselen en is het uitkijken waar je loopt.

Helaas is de b.v. Kampen met vakantie en kunnen we op dit moment niemand op het stadhuis om een reactie vragen…

Zie ook:

- Advertentie ToLocal -

Heb jij leuke, ontroerende of bijzondere foto’s of filmbeelden voor ons? Of wil je ons tippen? Stuur ons een berichtje via Whatsapp.

26 REACTIES

 1. poep opruimen lijkt me geen probleem..voor mij niet althans maar vind maar eens een prullenbak om dat zakje weg te gooien.. dat is een groter probleem .. vind ik

 2. Altijd het gezeur over de honden. Hondenbelasting poep opruimen en honden aan de lijn! Wanneer komt er huisdierenbelasting en last men katten ook aan lijntje uit? Mijn vader ging elke dag met zn kat stukje wandelen en was verder altijd binnen. Tis maar wat je je beesten aanwendt van jongs af aan

 3. Ben ik het helemaal mee eens, ik denk dat wanneer er meer prullenbakken staan mensen het ook sneller gaan opruimen, tenminste ik mis in ijsselmuiden ook wel wat prullenbakken, moet het vaak meenemen naar huis.

 4. hier ook zo..brunnepe buitenhaven tot en met hanzewijk centrum. wel bij speeltuintjes maar of ik daar naar toe ga als ik mijn hond moet uitlaten. staat ook zo raar dat je met je poepzakje de speeltuin door moet naar de prullenbak.

 5. Ik heb last van kattenpoep. Wanneer gaan die mensen het eens opruimen…. of kattenbelasting betalen. Kappen met die onzin. Zolang mensen hondenbelasting betalen is het het probleem van de gemeente om het goed te houden. En nee ik heb geen hond. En wat te denken over die mensen die een duiventil houden in een woonwijk. Etc etc.
  Het probleem zit hem bij de gemeenten zij willen overal geld voor maar niet de lasten.
  Kijk naar het zwerfvuil etc.
  Veel gemeenten hanteren een 300 kg + per jaar vrij storen… kampen nee hoor betalen.
  Ik raap op straat ook niet ops voor in de kliko anders mag ik dat afrekenen. Als ik een vast bedrag had per jaar dan had ik ook vaker de straat netjes aangeveegd en opgeruimd rondom mijn woning. #gemeentekampen zijn geldwolven pretige jagers

 6. Goor! Hoe vaak mijn kinderen niet thuiskomen uit het park met hondenpoep aan hun schoenen…. Gelukkig zie ik echt veel mensen de poep van hun hond opruimen, maar echt niet elke hondenbezitter doet dat hoor!

 7. Volgens mij staan die bakken bij iedere speeltuin. Wat nergens op slaat trouwens, want dat lijkt me alleen maar een uitnodiging om daar je hond uit te laten en het voor het gemak maar niet op te ruimen. (Is mijn ervaring hier in de buurt)

 8. Ze hebben een poepzuiger bij de gemeente gekocht van onze hondenbelasting centen . Laat die elke dag Door kampen gaan maar nee dit jan niet wegens bezuinigingen. Net als onderhoud aan de honden dol terrein rond de sportvelden hier belachelijk dat we hier belasting voor moeten betalen. Ga eens ergens anders op bezuinigingen . Op nutteloze volleybal bak op sportpark de maten heeft heel veel geld gekost de enige die er gebruik van maken zijn de katten grote kattenbak. .weggegooid geld. …Amen.

 9. Hier ook 300 kilo gratis storten.
  Vroeger lag er overal hondepoep.
  Toen lieten in veel gevallen de hond zichtzelf uit.
  Toen werdt er niets geruimd.
  En niet zoveel geklaagd.
  Nu dus veel minder hondepoep .
  Op de stoep is niet nodig ruim op.
  Maar op andere plekken.
  We betalen toch hondenbelasting.
  En dan moeten we de shitzooi ook nog opruimen.
  Laten ze eerst zorgen dat het goed staat aangegeven opruim en aanlijnplicht.
  En genoeg afvalbakken om het evt opteruimen en in tegooien.

 10. Ben het helemaal met je eens Barend Dekker. En de ganzenpoep op de Europa-allee bij gemeentehuis dan?Kon niet fatsoenlijk over het trottoir lopen. Verder staan er te weinig prullebakken om de poepzakjes in te deponeren. Ik loop regelmatig met een vol zakje rond tot ik weer thuis ben.

 11. 1x een stadswandeling gedaan in Kampen…….weinig gezien van de stad zelf. Met name in de smalle staatjes en steegjes heb ik alleen maar naar beneden moeten kijken……ik heb me echt verbaasd over de hoeveelheid poep die er lag.

 12. die bakken bij speeltuintjes staan ervoor papier en rommel en als je je hond uitlaat op of in de buurt van de daarvoor bestemde plekken staan er volgens mij bakken met daarbij ook poepzakjes

 13. Wat een gezemel altijd over kattenbelasting, heb nu ruim 20 jaar katten en geen van allen hebben ooit een poot buiten gezet. Men moet de baasjes van zowel de honden als van de katten aanpakken, diertjes zelf kunnen er niets aan doen. Probeer er maar achter te komen van wie het dier is, en beboet de baas hier maar voor. Dat mag van mij zowel bij mensen die hun katten laten zwerven, als hondenbezitsters die de poep niet opruimen.

 14. Niet alleen binnenstad, hier langs de fluitekruid loopt men met poepzakjes in de hand, leuk gezicht hoor, maar er is maar een enkeling die de stront oppakt #jammerrrrrr

 15. snap de frustratie vond het zelf ook irritant als je in de binnenstad loopt nu woon ik er zelf heb k een pup en ruim het netjes op tis nog geen 5 min werk ff je neus dicht en klaar

 16. Ik woon dus niet in de binnenstad en pas zelf twee weken op de hond van mijn zoon. Wat een moeite zeg, om even een zakje te pakken en de drollen op re ruimen…..

Comments are closed.