Asieldier van de week

0
347

Gezocht: Knuffel koe zoekt koe knuffelaar

Kadoeng Kadoeng! Je hoort en ziet mij van afstand al aankomen, kan ook niet anders met zo’n groot lichaam. Groot dat ben ik wel maar heb een super cool karakter en ben gek op aandacht. Ik weet dat ze zeggen dat ik buiten hond moet zijn of worden, maar nee liever niet. Ik houd van gezelschap van grote mensen en oudere kinderen en als ik dat niet heb ga ik wel op zoek en dan maakt het mij niet uit hoe hoog het hek is hoor. Vind alleen zijn gewoon echt niet leuk!

Ik houd van lekker wandelen maar moet eigenlijk ook nog wel het 1 en andere leren want er is niet zoveel met mij gedaan helaas maar ik wil heel graag leren hoor. Ik ben sterk en dat weet ik ook en maak daar heel soms misbruik van, maar hier in het asiel loopt ik met een gentle leader en dan kan werkelijk iedereen met mij lopen, hoe vet is dat!

Mensen die interesse hebben in mij moeten zich wel even verdiepen in mijn ras want ik ben nog jong en nog lang niet volwassen. Pas als ik 3 jaar wordt ben ik volwassen. De komende jaren moet er erg goed met mij getraind worden zodat als ik volwassen ben ook nog zo’n toffe gozer ben als nu.

Dus.. Heeft u de ruimte en néé ik hoef echt geen kasteel hoor! Want ik heb liever minder ruimte en dat er meer met mij gedaan word, dan dat veel ruimte heb en niet onder de mensen ben! Vind u mijn haren in de rui periode niet erg, wilt u trainen met mij en heeft u geen andere honden of katten in huis?

Helaas is het niet mogelijk om dieren per mail te reserveren. Dit kan enkel na een telefonisch gesprek met 1 van onze medewerkers.
U kunt ons bereiken van maandag tot vrijdag van half 2 tot half 5 en op zaterdag van 11 uur tot 4 uur.

Wij helpen u dan graag verder.

Dierenopvangcentrum Edo Hammers
Melmerweg 7a
8263 AX Kampen
Tel.: 038-3319013
E-mail: doc.kampen@dierenbescherming.nl

Zalim

Geslacht Mannelijk
Koppel Nee
Leeftijd 1 tot 3 jaar
Ras Kangal
Kan bij andere honden Nee
Kan bij katten Nee
Kan bij kinderen Vanaf 12 jaar
Gecastreerd / gesteriliseerd Ja
Speciale zorg Nee
Kan alleen thuis blijven Onbekend
Kan mee in de auto Ja
Gedrag aan de lijn Trekt
Kent de basiscommando’s Ja
Zindelijk Ja
Waaksheid Waaks
Schofthoogte groter dan 50 cm
Vachtverzorging Trimmen noodzakelijk
Kan loslopen Onbekend
Langzittend Nee
In asiel sinds 6 maart 2017

 

- Advertentie ToLocal -