Hallo allemaal, hier ben ik weer. Ik ben helaas terug gekomen naar het asiel omdat de andere kat niet aan mij kon wennen, maar ik geef de moed niet op hoor want ik weet zeker dat ik een fijn huis ga vinden.

Ik ben een knappe heer van 15 jaar met hier en daar wat ouderdomskwaaltjes maar daardoor geniet ik echt niet minder van het leven.  Ik kan namelijk niet zo goed horen dus een afgezette tuin zou super zijn. Ik ben echt een lieverd en hier in het asiel zijn ze echt dol op mij, ben altijd blij met een aai of een heerlijke knuffel. Kortom, een mooie oude dag bij een lieve baas dat is alles wat ik wens. De medewerkers van het asiel vertellen u graag meer over mij, dus doe gerust eens een belletje om te kijken of we af kunnen spreken om elkaar te leren kennen.

Geslacht                             Mannelijk
Koppel                                Nee
Leeftijd                               9 jaar of ouder
Ras                                    Kortharig
Kan bij honden                    Onbekend
Kan bij andere katten           Ja
Gecastreerd / gesteriliseerd  Ja
Speciale zorg                       Nee
Moet naar buiten                  Ja
Wordt graag aangehaald       Ja
Kan bij kinderen                   Vanaf 6 jaar
Boerderijkat                         Nee
Langzittend                          Nee
In asiel sinds 19 mei 2018

Dierenopvangcentrum Edo Hammers
Melmerweg 7a
8263 AX Kampen
Tel.: 038-3319013
E-mail: doc.kampen@dierenbescherming.nl

- Advertentie ToLocal -